BASKENT AVERBODE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 641 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Baskent Averbode. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2024 om 20:36 Levering verliep zeer vlot! Op het exacte uur toegekomen. De bestelling was ook nog warm en vers. Wel wat weinig groenten en saus, maar dit is natuurlijk een persoonlijke keuze.
28 jan 2024 om 19:02 Niet slecht enkel lauw tot koud. Schotel is maar half ingepakt met half stuk zilverpapier dus is snel koud. Zonde
24 jan 2024 om 21:52 Broodje was niet echt meer warm … spijtig maar wel nog lekker , pasta hebben we terug opgewarmd
19 jan 2024 om 22:24 Het broodje kebab was aan de koude land. Het bakje friet kebab was warm.
16 jan 2024 om 20:02 Alles was in orde en correct
14 jan 2024 om 21:09 Ik bestel al 2 jaar bij hun... En heb eerlijk gezegd nog nooit slecht eten gehad. Ga zo door ....
9 jan 2024 om 19:53 Door de wind, door de regen en in dit geval door de vrieskoude.De jongen die de pizza bezorgde was zeer vriendelijk. Dat doet de pizza nog beter smaken.Mijn oprechte dank je wel.
23 dec 2023 om 8:28 Beide maaltijden waren lauw. Ik heb mijn broodje dus aan de hond gegeven . Pasta hebben we opgewarmd
17 dec 2023 om 23:10 Altijd goed
17 dec 2023 om 6:34 Snelle bezorging maar het eten vond ik niet lekker want het vlees(kip) was precies samen gebakken met andere soorten vlees hierdoor niet kunnen eten omdat deze de smaak en geur heeft overgenomen!
15 dec 2023 om 22:01 Lekker eten zoals altijd, een aanrader !